Design posters:

Met behulp van onze opvallende design poster bereiken we kinderen. De posters hangen 2 weken voor het de Upcycligday in de wijken. Kinderen moeten de tijd hebben om na te denken over hun speelgoed. Hou ik het nog een jaar, of geef ik het door aan een ander kindje. 

Herbruikbare posters

Onze posters moeten jaren mee gaan. Links onder wordt elk jaar een A4 geplaatst met de relevante informatie. 

Augmented Reality

De posters zijn voorzien van augmented reality. Het filmpje dat we tonen is een filmpje over bedrijven die professioneel aan Upcyclingday doen. Een voorbeeld is Feuerwear, zij maken tassen van oude brandweerslangen. 

Locator

Locator, m.b.v. de locator kunnen mensen hun locatie doorgeven en kunnen anderen mensen deze locaties vinden.Social media ondersteuning


Youtube

Instagram berichten

Ons logo mag je gebruiken

Educatie materiaal voor scholen

Het educatiepakket, word een schat aan kennis en innovatieve praktijken waarmee studenten agenten van verandering kunnen worden. Samen streven we ernaar om minder hulpbronnen te gebruiken, afval te verminderen en koolstofuitstoot te compenseren.

Het educatiepakket bevordert niet alleen de duurzaamheidsvaardigheden van docenten en studenten, maar stimuleert ook interdisciplinaire samenwerking, innovatief leren en de ontwikkeling van creativiteit. 

Het educatiepakket moedigt het studenteninitiatief en ondernemerschap aan, omdat we geloven dat elke creatieve gedachte en innovatieve stap een impact kan hebben. Samen bouwen we aan een toekomst waarin innovatie, creativiteit en ondernemerschap de drijvende krachten zijn achter ons onderwijs. 

Design voor posters en panelen

Redactionele artikelen