Organiseer jij een straatfeest of burendag?
Huur nu onze herbruikbare posters! Deze posters stimuleren kinderen om bewust na te denken over hun speelgoed: welk speelgoed willen ze nog een jaar gebruiken en welk speelgoed willen ze aan een jonger kind geven? Hang de posters twee weken van tevoren op, zodat de kinderen er dagelijks mee in aanraking komen en de tijd hebben om rustig na te denken over hun speelgoed. Bovendien vestig je de aandacht op Upcyclingday, waardoor anderen mogelijk ook geïnspireerd raken om mee te doen.

De kosten zijn maar iets hoger dan elk jaar nieuwe posters laten drukken (170 gram), maar dan heb je nog geen ontwerp. Bovendien zijn onze posters van betere kwaliteit en door hun herbruikbaarheid veel duurzamer. Als extraatje zijn de posters ook voorzien van augmented reality. En je steunt ons project!

We vragen je om zorgvuldig met de posters om te gaan, zodat we ze lang kunnen hergebruiken. Als je stopt met Upcyclingday, verzoeken we je de posters terug te sturen. De minimale huur periode is 3 jaar. Ongeacht of een Upcyclingday ook wordt uitgevoerd. Jaarlijkse facturering. Prijzen zijn exclusief BTW.

We organiseren zelf geen Upcycling Days. Het is belangrijk dat alle spullen aan het einde van de dag weer worden binnengezet. Als je in een buurt woont waar je hier niet zeker van bent, raden we af om een Upcycling Day te organiseren.

In de meeste gemeenten is een vergunning nodig voor het organiseren van een Upcycling Day. De gemeente zal benadrukken dat je verantwoordelijk bent voor het binnenhalen van de spullen na afloop. Omdat je jouw buurt het beste kent, kun je zelf beoordelen of je dit in jouw dorp of kern kunt organiseren. 

We gaan uit van een samenwerking van drie jaar. Echter, de samenwerking kan te allen tijde worden beëindigd.